Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen, met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust, Synoniem voor snelheid. Zowel verbaal als in zijn werk. Geef deze 2 de buhne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling. Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. In een unieke voorstelling, als twee op zich zelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen….

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke entertainment ervaring. Een soepele combinatie van “ Mind Magic” vermengd met een grote dosis humor zorgt voor lachsalvo’s die niet te vergelijken zijn met wat u tot nu toe hebt meegemaakt. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen op de verbazing reageren en zullen deze niet gemakkelijk vergeten.

Ongelooflijke humoristiche magische acts worden afgewisseld door poetische momenten en een onverwachte muzikale traktatie. Verrassing.

ADH2 geeft een opgewekte optreden die het publiek nog lang zal herinneren. ADH2 geeft amusement op topniveau, onvoorstelbare ervaringen zorgen voor enthousiasme, schaterlach en verbazing

Link leverancier

Mag Organisatieburo cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.