Home > Teambuilding > Communiceren > CONSTRUCTIEVE COMMUNICATIE

U en uw collega’s bouwen in teamverband een stoere buggy met behulp van fraaie constructiematerialen. Elk team bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. Er is één groot probleem…
Wie heeft de bouwtekeningen? Na de bouwfase waarin communiceren met behulp van een portofoon de sleutel tot succes is, gaan de teams de strijd aan in een bloedstollende behendigheidsrace.

Stelt u zich voor… Twee ruimtes per team: één met enorm constructie materiaal en een portofoon, de andere met een aantal bouwtekeningen en een portofoon. Welk team vertaalt de tekeningen het handigst naar het werkstuk? Binnen elk team zijn er drie taken te verdelen: tekeningen lezen, het werkelijk bouwen en het oplossen van opdrachten. Met het oplossen van de opdrachten kunnen delen van de bouwtekening worden verdiend. Dit geeft een mogelijke voorsprong ten opzichte van de andere teams! Het team dat het minste fouten heeft gemaakt in de constructie, krijgt een voorsprong in de race! Elke constructiefout betekent namelijk een strafseconde in de race. Welk team legt het parcours met de buggy het snelst af? Welk team wint TEAM Building?

Mag Organisatieburo cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.