Piano Jam is een spectaculaire act, gebaseerd op het Amerikaanse concept van ‘duelling pianos’. Het repertoire is enorm gevarieerd en het publiek bepaalt door middel van verzoekjes wat er gespeeld wordt. Piano Jam is een feest van herkenning, altijd 100% live gespeeld!

PianoJam brengt een avondvullend programma van 3 sets van 45 minuten. Natuurlijk kan de duur van een optreden altijd worden aangepast aan uw wensen! Piano Jam is erg flexibel, zowel in de bezetting als in de uitvoering. Er zijn meerdere muzikanten toe te voegen aan de show, waaronder een extra pianist, een saxofonist of een complete blazerssectie.

Wanneer u Piano Jam boekt, haalt u de meest enthousiaste muziekact in dit genre naar u toe. Licht en geluid tot 800 personen is altijd inbegrepen bij Piano Jam, waardoor u niet tegen hoge meerkosten voor techniek aanloopt. Piano Jam heeft een vol en comfortabel geluid van de hoogste kwaliteit. De flexibiliteit, het enorme repertoire en de kwaliteit van het optreden zorgen gegarandeerd voor een geslaagde avond!

Mag Organisatieburo cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.