Home > Inspiratie & ideeën > DJ + Live Act > SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

De één een vlotte spreker, de ander een zwijgzaam luisteraar. Het zijn de opvallendste kenmerken van deze twee verschillende karakters, die zowel in uiterlijk als gedrag in de verste verte niet op elkaar lijken. Maar soms kunnen twee uitersten toch een enorme aantrekkingskracht op elkaar hebben en samen een sterk team vormen in de zoektocht naar geluk.

Dit overkwam Sunnery en Ryan, twee tegenpolen die elkaar vonden en besloten hun gemeenschappelijke droom achterna te gaan. In gedachten zagen ze zichzelf al staan; op een groot podium met ieders naam groot op een scherm afgebeeld, tegelijkertijd uitkijkend op honderden mensen die drukbewegend de muziek in zich opnemen.

Nu is die droom verwezenlijkt. We hebben ’t hier namelijk over een DJ-duo dat in 2007 misschien wel de grootste progressie boekte van alle opkomende artiesten in de housescene. En als ’t aan hen zelf ligt, zal de samenwerking die het tot stand heeft gebracht, nog lang voortduren: “Met z’n tweeën is het veel leuker. We zijn nu zó sterk samen. Dat geldt niet voor iedereen, maar wij hebben gewoon een bepaalde chemie. Buiten het draaien zijn we ook beste vrienden, dus dat verklaart veel’

Mag Organisatieburo cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.