Home > Inspiratie & ideeën > Doe-activiteit > THE BOTTELAIR BROTHERS

Bob en Bill Bottelair weten misschien niet zo goed hoe je ‘butler’ spelt, in hun job zijn ze hopeloos veelzijdig. Het zijn twee rasartiesten die uw gasten graag in de watten leggen: ze bieden hen op een presenteerblaadje komische versnaperingen aan, fijne hapjes met een gezonde dosis humor. Bij binnenkomst hebben ze de rode loper uitgerold! Of eigenlijk…zijn ze nog net niet helemaal klaar: een grote rol tapijt ligt nog nadrukkelijk in de weg. Zo wordt zelfs de aankomst al een belevenis.

Telkens weer duiken deze twee ervaren potsenmakers op tussen de mensen met variétéacts van internationaal niveau. Zo belandt één van de gasten, tot groot jolijt van de omringende menigte, misschien wel met zijn hoofd in een door Bill zelf ontworpen groentesnijder; of verbaast Bob het publiek met zijn levensgrote versie van het aloude Balletje Balletje. Nu eens verschijnen ze als authentieke toreadors, dan weer ogenschijnlijk naakt…

Desgewenst brengen ze ook een aaneenschakeling van onvervalste comedy als podiumact: dan denkt Bob bijvoorbeeld, tot schrik van een vrijwilliger uit het publiek, dat hij talent heeft voor messenwerpen; of waagt Bob zich, met broer Bill als onwillig slachtoffer, aan een spectaculaire David Copperfield-illusie die voor een hilarische finale van de show zorgt.

Hoewel de lach van het publiek voor The Bottelair Brothers op de eerste plaats komt, vergeten zij toch hun taak als butlers niet. Feilloos voelen zij aan waar en wanneer zij nodig zijn om het evenement in goede banen te leiden: ze nodigen eters uit voor een buffet, zetten een jarige in de bloemen, kondigen een special act aan. Door hun meertaligheid (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans) en jarenlange ervaring zijn ze de ideale komische noot voor een internationaal gezelschap.

The Bottelair Brothers: verrassende humor, spitsvondig en fris, gebracht met uitzonderlijk vakmanschap!

Mag Organisatieburo cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.