Home > Creatief > VERF GOOIEN

Tijdens de workshop “Verf gooien” zult u schilderen zoals u hoogstwaarschijnlijk nog nooit heeft geschilderd! Alles mag en alles kan. Binnen de lijntjes schilderen? Dat kennen wij niet! Al is het uiteraard wel de bedoeling dat de verf belandt op het doek!

Bij de workshop “Verf gooien” draait het allemaal om Action Painting. Deze manier van schilderen is ontstaan in de 20ste eeuw en de handelingen zijn dan ook het uitgangspunt. Het is een manier van schilderen die afwijkt van alle ‘regeltjes’, maar aan techniek ontbreekt het zeker niet. Het schildersdoek ligt op de grond en de verf wordt als ware op het doek gespoten en gesmeten of men laat de verf er op druppen, ook wel de dripping techniek genoemd. Voorbeelden van Action Painting zijn de kunstwerken van schilder Jackson Pollock. Bij deze abstracte manier van schilderen kunt u gedurende twee uur al uw creativiteit op het doek loslaten en zal samen met uw collega’s, vrienden gieren van het lachen. Maar u zult zien, het resultaat is krachtig, dynamisch en vooral erg kleurrijk!

U kunt er voor kiezen om ieder zijn of haar eigen doek te beschilderen, welke u mee naar huis kunt nemen voor aan de muur of als mooie decoratie op het kantoor. Ook kunt u ervoor kiezen om met de gehele groep samen één groot doek te maken, waarbij teambuilding centraal staat. Natuurlijk mag ook het grote doek meegenomen worden en kan deze in uw bedrijf opgehangen worden als herinnering aan een geweldig bedrijfsuitje! Tijdens dit bedrijfsuitje draait het allemaal om teambuilding, creativiteit en voornamelijk een hoop gezelligheid!