Home > Creatief > VIDEOCLIP OPNEMEN

Maak zelf pakkende VideoClips van geselecteerde muziekhits, en ga ’s avonds uit de discobol als u ze op scherm terug ziet tijdens de knallende VideoDisco Party! Dát is de kern van Clips & Claps! ’s Middags wordt u in ca. 10-persoons teams ingedeeld.

Iedere team krijgt de beschikking over een videocamera, een geluidset en een muziekhit. Na het kiezen van een technisch duo (camera en geluid) en een regisseur per team krijgen deze professionele instructie. De anderen lopen ter inspiratie alvast een zaal in die vol hangt met een breed assortiment aan knettergekke kostuums, hoedjes, pruiken, brillen en andere sfeermakende attributen. Als een team vervolgens heeft overlegd over de invulling van hun VideoClip gaat men aan de slag: kostumeren, schminken en filmen maar, al dan niet op de maat van de muziekhit. Wij garanderen u veel lol en ontspanning!

Als de VideoClips gereed zijn gaat u borrelen en dineren, terwijl wij uw meesterwerken gaan monteren tot de VideoClips die u voor ogen had! Meer dan genoeg effecten dus, om u een prachtig feest en een fraaie presentatie van de VideoClips te kunnen bieden.